Blogas

Unikali dovana darželio išleistuvių ar pradinės mokyklos baigimo proga

pateikė Ieva Galvydytė įjungta May 12, 2023

Unikali dovana darželio išleistuvių ar pradinės mokyklos baigimo proga

Kaip greitai auga mūsų mažieji! Atrodo, nespėji pastebėti kaip prabėga pirmieji metai, o jau laikas ruoštis žengti į kitą gyvenimo etapą.

Atėjimas į darželį kiekvienam vaikui yra pirmasis išsiskyrimas su mama, namais, mylimais žaislais, savo įpročiais. Tai visiškai naujas etapas, kuriame nauja, neištirta aplinka ir nepažįstami žmonės. Ir čia atsiranda labai svarbus žmogus kiekvieno vaiko gyvenime - auklėtoja, kuri padeda atrasti vidinę ramybę, savo erdvę ir draugus. Jos dėka mažyliai išmoksta suvokti save ne kaip visatos centrą, o kaip vieną iš daugelio, išmoksta derinti savo veiksmus, laikytis reikalavimų ir taisyklių, suvokti kitų žmonių poreikius, tapti savarankiškesniais ir žingeidžiais. Lygiai taip pat, kaip ir pirmosiose klasėse. Auklėtojos ir mokytojos visus metus auga kartu su vaikais, stebi jų pokyčius, tobulėjimą, kolekcionuoja reikšmingus darbus bei užfiksuoja įsimintinas frazes. Juk kiek daug yra ką prisiminti!

Tačiau ateina laikas, kai vaikams reikia keliauti toliau. Tuo pačiu ateina laikas, kai žmogų, kuris įsileido, supažindino ir išmokė, reikia paleisti. Aplanko didžiulis dėkingumas už reikšmingą indėlį mūsų vaikų gyvenimuose. Norisi tai įvertinti ir atsidėkoti, tačiau kyla klausimas - ką padovanoti?

Siūlome unikalią dovaną - sukurti ir padovanoti personalizuotą žurnalą. Jame, didžiulė padėka mokytojai už skirtą laiką, darbą ir meilę kiekvienam vaikui. Žurnalo makete rekomenduojame pasidalinti vaikų mintimis apie darželyje praleistą laiką, reikšmingais jų pasiekimais/ atradimais bei sutalpinti įsimintinas akimirkas. Įsivaizduokite, koks malonumas yra grįžti prisiminimais atgal po kelerių metų! Geriausia tai, kad visą turinį galima lengvai koreguoti ir pritaikyti pagal savo stilių ir poreikius! Tai puiki dovana tiek mokytojams, tiek patiems vaikams.

Dabar puikus laikas rūpintis dovanomis, kadangi iki šventės liko visai nedaug! Kodėl to nepadarius šiandien?

Dovana išleistuvių proga. Dovana mokytojai išleistuvių proga. Dovana pradinės mokyklos baigimo proga

Palikite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas.