Blogas

Dovana popierinių vestuvių proga

pateikė Ieva Galvydytė įjungta Jul 04, 2023

Dovana popierinių vestuvių proga

Vestuvės - tai viena gražiausių švenčių poros gyvenime. Kiekvienais metais ši diena primena apie amžiną įsipareigojimą vienas kitam, prisiektą meilę ir bendrą kelionę per gyvenimą. Kartu ši diena įgauna ir simbolinę prasmę. Taigi koks simbolis žymi pirmąją vestuvių sukaktį?

Pirmosios vestuvių metinės vadinamos popierinėmis vestuvėmis. Popierius simbolizuoja tuščią puslapį, istorijos pradžią ir informacijos saugojimą. Jame įamžinamos akimirkoms bei kuriami ateities planai. Taip pat popierius glaudžiai siejamas ir su romantika – juk knygos, meilės laiškai rašomi būtent popieriuje. 

Kažkuria prasme tai atspindi pirmuosius bendro gyvenimo metus: tarpusavio santykiai dar neturi tvirto pagrindo, yra lengvai pažeidžiami ir nėra atsparūs iškylančioms problemoms. Siekiant išsaugoti prisiektą meilę vienas kitam, reikia elgtis itin pagarbiai, atsakingai ir rūpestingai.

Pirmieji kartu nugyventi metai – tai ir puikus būdas atrasti save, išmokti įveikti sunkumus, pasidalinti bendromis idėjomis ir svajonėmis. Branginantys šeimą sutuoktiniai tiesiog „priversti“ kasdien siekti šeimyninės gerovės, rūpintis ir domėtis vienas kitu, pasitelkiant visą turimą išmonę ir kantrybę. 

Ieškantiems dovanos popierinių vestuvių proga, tinka visos dovanos, susijusios su popieriumi. 

  • Galima parašyti laišką. Padėkoti už puikius praėjusius pirmuosius metus, už rūpestį, už meilę, užrašyti svajones ir padovanoti savo antarajai pusei.
  • Taip pat puikiai tinka knygos apie meilę ("Penkios meilės kalbos", "Vyrai kilę iš Marso, moterys - iš Veneros", "Erškėčių paukščiai" ir kt.) ar šeimą ("Tėvystės magija", "Kaip užauginti sūnų" ir kt.).
  • Na, o, ieškantiems unikalios dovanos idėjos siūlome padovanoti personalizuotą žurnalą. Esame parengę žurnalų maketus, kurių pagalba žurnalą nesudėtingai susikursite užtrukę vos keliolika minučių. Tereikės patalpinti nuotraukas į maketą. Žurnalas puikiai tinka įprasminti vestuvių akimirkas. Kad tai nevirstų tiesiog foto albumu, maketą užpildėme prasmingu turiniu, kurį, esant poreikiui, galima koreguoti. Tai žurnalas, kuris padovanos ne tik nuostabius prisiminimus, tačiau ir nepakartojamas emocijas. Personalizuotas žurnalas gali būti nuostabi dovana popierinių vestuvių proga jauniesiems nuo liudininkų arba prasminga sutuoktinių vestuvių metinių dovana vienas kitam. 

Linkime, kad pirmosios vestuvių metinės taptų nuostabia pradžia tvirtame vedybiniame kelyje!

 

Dovana vestuvių metinių proga. Dovana popierinių vestuvių proga. Personalizuotas žurnalas

Palikite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas.