Blogas

Prasmingi žodžiai mylimiems žmonėms

pateikė Ieva Galvydytė įjungta Feb 05, 2023

Beontop.lt personalizuoti žurnalai. Originali dovana. Personalizuota dovana ypatingoms progoms

 

Apdovanokite mylimus žmones gražiais žodžiais.
Pasirūpinome prasmingu turiniu Jūsų sveikinimuose. Individualiai kurti tekstai, skambios frazės ir reikšmingos mintys padovanos ypatingą emociją!

Žodžiai apie meilę, sveikinimai

MEILĖS HIMNAS

Jei kalbėčiau kalbomis žmonių ir angelų, 
Bet neturėčiau meilės, 
Jei turėčiau pranašystės dovaną, 
Ir pažinčiau visas paslaptis ir mokslą, 
Bet neturėčiau meilės - Aš būčiau niekas. 

Meilė kantri, maloninga ir nepavydi, 
Nesididžiuoja ir neišpuiksta. 
Ji visa pakelia, visa tiki, viskuo viliasi, 
Ji nesibaigia niekada. 

Jei turėčiau net visą tikėjimą, 
Kad galėčiau net kalnus kilnoti, 
Bet neturėčiau meilės, 
Jei išdalinčiau vargšams visą turtą 
Ir atiduočiau savo kūną sudegint, 
Bet neturėčiau meilės - 
Nieko nelaimėčiau.

__________

MEILĖKai surandi žmogų, su kuriuo nori praleisti visą likusį gyvenimą, pradedi norėti, kad tas gyvenimas prasidėtų kiek įmanoma anksčiau.

__________

"Myliu tave ne tik už tai, kas esi, bet ir už tai, kas aš esu šalia tavęs. Myliu tave ne tik už tai, ką tau pavyko pasiekti, bet ir už tai, kuo tapau šalia tavęs."

Roy Croft

Dovana mylimajama. Dovana draugystės metinių proga. Personalizuotas žurnalas

__________

Tu esi gyvenime ir gyvenimas yra tavyje. Tu esi šio pasaulio dalis. Tu esi svarbi, esi reikšminga ne tik man, savo tėvams, šeimai, tačiau ir visam pasauliui. Tu, kaip ir kiekvienas žmogus šioje žemėje, esi verta visa ko geriausio. Aš tave labai myliu ir džiaugiuosi, kad Tave turiu.

__________

Nors nežinau oficialaus žmonos apibrėžimo, tačiau man tai yra apie sielos draugę, moterį, kuri priverčia nusišypsoti, kuri myli, saugo ir brangina. Dėl jos mano gyvenimas įgauna pilnatvės jausmą.

__________

Meilė – tai stiprūs ir balti sparnai.

M. K. Čiurlionis

__________

Meilė – didžiausia paslaptis, kurios ieškojo visi pasaulio išminčiai.

O. Vaildas

__________

Meilė nepriverčia suktis pasaulio. Ji yra tai, dėl ko sukasi pasaulis. – F. Džonsas.

__________

"Myliu tave nežinodamas nei kaip, nei kada, nei iš kur. Myliu tave besąlygiškai, be pasididžiavimo - visa širdimi. Myliu tave taip, kad nebėra reikšmės aš arba tu. Esame mes. Mūsų meilė pažadina sielą ir verčia siekti daugiau, ji įžiebia ugnį mūsų širdyse ir atneša ramybę mūsų mintims."

Pablo Neruda

__________

"Kartais žmonės yra gražūs. Ne išvaizda. Ne tame, ką jie sako. Tiesiog tame, kokie jie yra."

Markus Zusak

__________

"Sėkminga santuoka reikalauja įsimylėti daug sykių ir visada tą patį žmogų." -

Mignon McLaughlin

__________

Aktorių trio - Aš mylėjau tave tau nežinant 

Aš mylėjau tave tau nežinant 
Tau nežinant tave aš myliu 
Mano meilė  plati kaip žvaigždynai 
Kaip žydėjimas lauko gėliu 

Ar mylėjai mane nežinojau 
Ar mylėsi paklausti bijau 
Eisiu eisiu, rugsėjui lašnojant 
Į tave kaip ligšiolei ėjau 

Vėlu vakarą, rudenį pilką 
Tavo balsas per rūką aidės 
Šauks į kelią, į tolimą ilgą 
Pasitiks ir per nakti lydės 

Ir mylėsiu tave tau nežinant 
Meilė ves tuo dulkėtu keliu 
Amžina ir  plati kaip žvaigždynai 
Kaip žydėjimas lauko gėlių... 

__________

MANO KRAŠTAS

Jei tavęs nėra, į ką man atsiremti? 
Kaip surasti ryto saulę languose? 
Į kurią pasaulio pusę reikia žengti? 
Kaip išsaugot tavo vardą, 
Tavo vardą vaikuose?

G. Paškevičius

__________

TU būsi man vienintelis pasaulyje… AŠ būsiu tau vienintelė pasaulyje…Nuo šiol jie tapo svarbiausi žmonės vienas kitam.

__________

Nepaprastą žmogų sunku surasti, sunku prarasti ir neįmanoma pamiršti. Tas nepaprastas žmogus esi TU! Kai sieki savo tikslų ne taip svarbu, ką gauni. Svarbiausia kuo tampi jų siekdamas. Ir toliau išlik tokiu ypatingu žmogumi, keliaudamas jų link.

__________

Santuoka yra ne tik besąlygiškas ryšys, bet ir kelionė, besitęsianti iki amžinybės. Linkiu Jums visų gyvenimo linksmybių ir malonumų, kuriuos ši sąjunga suteiks. Tegul Jūsų gyvenimas būna užpildytas rūpesčiu, meile, supratingumu, laime ir džiaugsmu. 

Dovana vestuvių proga. Dovana popierinių vestuvių proga. Personalizuotas žurnalas

__________

Džiaugiamės galėdami švęsti Jūsų meilės dieną, kuri kupina judviejų bendrystės, tarpusavio supratimo ir pagarbos. Esate ne tik nuostabūs draugai, tačiau ir nuostabios asmenybės. Linkime nugyventi gražiausią jums skirtą gyvenimo pasaką. 

__________

Elkitės maloniai vienas su kitu, būkite švelnūs, atlaidūs vienas kitam ir stipresni kartu. Linkime Jums begalinės meilės ir laimės šioje nuostabioje gyvenimo kelionėje.

__________

Dalinkitės viskuo kaip geriausi draugai, mylėkite kaip pora, nes draugystė yra svarbiausia sėkmingos santuokos sudedamoji dalis. Nuostabiame draugystės laive Jūs kartu tapsite stipresniais, drąsesniais ir laimingesniais. Tegul Jūsų meilė turi visas galias atlaikyti bet kokią audrą, o Jūsų gyvenimas kartu būna kupinas nesibaigiančios meilės, juoko ir džiaugsmo.

__________

Darykit viską - kas yra gražiausia. Priverskit, kad kiekviena diena atneštų gražiausius prisiminimus. Mylėkit laiką ir mylėkit akimirkas. Akimirkas - kurios privers šypsotis, mylėti, svajoti, kurti ir tiesiog -gyventi. Mylėkit patį gyvenimą.

__________

Tegul kiekviena diena, praleista kartu, suteikia jums laimės ir džiaugsmo. Mylėkite, būkite mylimi ir dovanokite vienas kitam dėmesį. Džiaukitės drauge net menkiausiomis gyvenimo smulkmenomis ir visada atminkite, jog šalia jūsų – amžinasis jūsų gyvenimo pakeleivis.

__________

Ačiū!

Už Jūsų meilę, už nuoširdumą ir didelę širdį, kuria su visais dalinatės! Džiaugiamės ir už akimirkas, kurias galime kurti kartu. Esate mūsų Draugai, kuriuos be galo branginame!

__________

Būkit laimingi vienam pasauly, ant vieno kelio, po viena saule. Meilę branginkit, laimę apginkit, žiedais žydėkit, žiedus auginkit. Gera mums pajusti Jūsų šeimos laimę ir žinoti, kad vietos čia visiems užteks. Dovaną priimkit - mūsų visų meilę - tegul Jūsų dangus niekad neužtemsta. 

__________

Visi žino, kad gražiausios pasakos baigiasi vestuvėmis, bet mes linkime, kad šios vestuvės taptų pradžia Jūsų dviejų pasakai apie begalinę meilę!

__________

Mes linkime gyvenimo darnos, kad meilė vainikuotų laimės kelią, pasitikėjimas neblėstų niekados ir neužgestų židinio ugnelė!

__________

Ateina toks metas - lakštingalai suokti, 
Žiedams ir jausmams sužydėti.
Ateina toks metas - mylėti ir tuoktis
Ir dviems vieną lizdą sudėti. 

Linkiu gūžtai naujai šilumos ir jaukumo
Meilės giesmės - aukščiausios gaidos.
Žodžiams - tikrumo, jausmams - pastovumo,
Šeimyniniam dangui - giedros!

__________

Būkite viens kitam svarbiausiais žmonėmis,
Dovanokit viens kitam dėmesį ir pagarbą,
Mylėkit be priekaištų ir pažadų,
Būkite laimingi kartu!

__________

Žodžiai apie šeimą, sveikinimai

Italų rašytojas Bruno Ferrero rašė: „Šeima yra vienintelė tikra sąskaita banke. Jei nepamiršit kasdien jos papildyti meile, švelnumu, ištikimybe ir pasiaukojimu, tai užaugs stebuklingos palūkanos.“

__________

Šeima - tai vieta, kurioje prasideda GYVENIMAS ir niekada nesibaigia MEILĖ.

__________

Be galo lauktas, mylimas, toks vienintelis ir nepakartojamai žavus.... Tavo atėjimas į šį pasaulį primena didžiausius stebuklus!

__________

TėvystėVaikai yra didžiausi mūsų mokytojai. Iš jų galime pasimokyti keletos svarbiausių gyvenimo vertybių: kantrybės, smalsumo, malonės, ryžto, bebaimiškumo, pasitikėjimo ir, svarbiausia, besąlygiškos meilės.

Šeimos žurnalas. Personalizuotas žurnalas. Fotožurnalas

__________

"Laimingas vaikas turi spindinčias akis. Jis atvira širdimi vaikšto po pasaulį ir skleidžia magiją."

Sigrid Leo

__________

"Vaikas yra tarsi visa ko pradžia – stebuklas, viltis ir svajonė". 

Eda J LeShan

__________

Tu, kaip ir kiekvienas kitas žmogus, atėjai susirinkti įvairių patirčių. Nes patirtys brandina, stiprina ir augina sielą.

__________

Gražiausi dalykai gyvenime nėra daiktai. Tai yra žmonės, vietovės, prisiminimai ir nuotraukos. Tai užplūdę jausmai, patirtos akimirkos, plačios šypsenos ir saldus juokas.

__________

Sielos sesės - tai kraujo ryšiais nesusijusios draugės, kurias sieja ryšys, pranokstantis laiką, erdvę ir atstumą. 

__________

„Tu esi mano širdis žmogaus pavidalu ir draugas, kurio niekada negalėčiau iškeisti."

Tupac Shakur

__________

Esi priežastis, dėl ko aplinkiniai šypsosi, jaučiasi mylimi, pradeda tikėti ir vertinti. - Roy T. Bennett

__________

Šeima. Tai didžiausia gyvenimo palaima. Tai grupė žmonių, kuri kartu svajoja, juokiasi, žaidžia ir myli. Tai tie žmonės, kuriais visada gali pasikliauti, kurie būna visuomet, ne tik gerais laikais. Šeima - tai brangiausia dovana gyvenime.

__________

Namai. Tai vieta, kurioje jautiesi kaip jaukiame glėbyje. Vieta, kurioje sustoja laikas bent akimirkai, kurioje išorinio pasaulio triukšmas virsta tyla. Vieta, kurioje galite atsikvėpti po sunkios dienos darbų. Vieta, kurioje tik įėję pro duris jaučiate saugumo, šilumos ir išskirtinės meilės pojūtį.

__________

"Šeima turėtų būti ta vieta, kurioje galėtum jaustis ir būti visiškai savimi: priimamas toks, koks esi, vertinamas ir matomas net ir nesutarimų akivaizdoje. Tai turėtų būti vieta, kurioje nuolatos palaikoma, o ne teisiama, kurioje primenama, kad nesvarbu kas benutiktų, jūsų pačių didžiausių iššūkių akivaizdoje, esate be galo mylimas."

Oprah Winfrey

__________

Vaiko atėjimas į pasaulį. Tai kūdikio alsavimas į ausį; pirmoji šypsena vidurnaktį, atpažinus mamą; ant kelių parklupęs tėtis, pasiruošęs apsaugoti pirmus žingsnius žengiantį sūnų; skaudžios pirmosios traumos; iki ašarų mieli pirmieji: „Myliu tave“; ilgi pokalbiai prieš miegą ir su vaiku atėjęs gyvenimo prasmės suvokimas.

__________

Esame įsitikinę, jog Dievas atsiuntė Jus į mūsų gyvenimus, kad turėtume dėl ko kovoti, kad įrodytumėte, jog šiame pasaulyje egzistuoja besąlygiška meilė ir, kad suteiktumėt vilties, ir begalinio džiaugsmo. Pasaulis yra pasiruošęs atiduoti Jums visą savo meilę ir leisti patirti gyvenimą! Tegul Jūsų kelionė būna įsimintina, kupina geriausių emocijų ir daugybės patirčių.

__________

Už kiekvieno gero vaiko yra nuostabi mama ir tėtis.

__________

Tėtis - tai stiprybė, tiesa ir išmintis. Tai vyras, kurio draugijoje norisi būti atkakliam ir užsispyrusiam – pačiam užsisegti užtrauktuką, išmokti užsirišti batų raištelius, padaryti kelis prisitraukimus. Tėtis moko būti atkakliu.

Tėtis – tai teisingas vyras, kuris atneša į vaiko gyvenimą bendras žmogiškas taisykles.

__________

Berniukui tėtis – tai vyras, kuriuo norisi tapti, kai užaugsi. Mergaitei tėtis – tai tas vyras, kokį norisi sutikti, kai užaugsi.

__________

Tėtis – tai stebuklingas titulas kiekvienam vyrui.

A. Sujeta

Dovana tėčiui. Dovana tėčio dienos proga. Personalizuotas žurnalas

__________

Būti tėčiu nėra lengvas darbas, bet Tu atlieki jį be vargo. Tu, kaip tėtis, turi unikalų gebėjimą mylėti, išmokyti ir palaikyti savo vaiką. Tu esi tas, kuris visada jam teikia pirmenybę, kuris leidžia vaikui jaustis saugiai ir užtikrintai. Tu esi toks tėtis, kuris kiekvieną akimirką paverčia ypatinga.

__________

Būti tėčiu - tai stipriai stovėti už savo šeimą, mokyti, įkvėpti, duoti gerą patarimą, nuraminti, palaikyti, apsaugoti, paskatinti, aprūpinti, motyvuoti, vadovauti, paguosti, pagelbėti, vertinti ir mylėti.

__________

Sūnui tėtis yra vyriškojo pasaulio vadovas. Berniukui tėtis yra ne tik tėtis, bet ir sektinas pavyzdys, nes kūdikis negimsta pasiruošęs būti vyru, juo tampa stebėdamas tėtį. Tėtis padeda pažinti vaikui aplinką, nubrėžia ribas ir yra labai svarbus asmuo žengiant pirmuosius žingsnius. Sukūrus tinkamus santykius, berniukui tėtis tampa mentoriumi ir draugu. 

__________

“Tėtis – gina, apsaugo, moko ginti ir gintis, nustato vaikui ribas, moko chaosą paversti tvarka, padeda augti, ugdytis, bręsti, planuoti savo ateitį, plečia vaiko pasaulį pasakodamas, rodydamas, atverdamas. Tėtis – tas, į kurį galima atsiremti, tas, kuris myli mamą ir  rodo pagarbą visiems šeimos nariams.“

Mlodik

__________

Tėtis - tai autoritetas. Tai asmuo, kuriam norisi prilygti. Tėčiai padeda suprasti vaikams kodėl svarbu laikytis taisyklių, bei kokių pasekmių laukti, kai joms nusižengi. Netgi tėčio aiškinamos taisyklės ir reikalavimai skamba vaikams kitaip, nei mamos. Savo asmeniniu pavyzdžiu jie moko įveikti kliutis bei ieškoti nestandartinių ir kurybinių būdų situacijoms išspręsti. Kol mama palaiko vaiką savo nuoširdumu ir meile , tėtis mokina susitelkti ne į pačią problemą, bet į jos įveikimo būdus. Tėtis padeda pažinti vaikui aplinką, nubrėžia ribas ir yra labai svarbus asmuo žengiant pirmuosius žingsnius. 

__________

Močiutė. Ji - turinti didžiausią širdį, šilčiausiai apkabinanti, gaminanti skaniausią maistą. Ji visuomet yra šalia. Dažniausiai pirmenybę teikia kitiems, duoda geriausius patarimus, moka išklausyti. Ji yra kupina meilės, nuoširdumo, juoko ir gražiausių istorijų. Taip pat, kaip ir geriausia paslapčių saugotoja. Su Ja praleistas laikas visuomet yra labai kokybiškas ir brangus. Ji prisimena ne tik nuostabius prisiminimus, tačiau juos ir kuria. Tai yra žmogus, kuris besąlygiškai myli ir yra geriausias draugas visam gyvenimui.

__________

SenelisTai žmogus, kuris moko, įkvepia, išklauso, palaiko, saugo ir besąlygiškai myli. Puikus supratingumo ir kantrybės derinys. Tai žmogus geraširdis, kuris dalijasi daugelio metų išmintimi, į kurį gali kreiptis patarimo ar pagalbos. Tai žmogus, mokantis viską sutvakyti. Tvirtas iš išorės, bet minkštas viduje. Tai ne tik apkabinimų karalius, tačiau ir kažkas labai išmintingo, šmaikštaus ir nuostabaus. Žmogus, su sidabru plaukuose, o auksu širdyje. Tai yra senelis, kuris be galo žavi ir be proto myli.

__________

SeneliaiTai yra ypatingi žmonės išmintimi ir atsidavimu. Jie visuomet siūlo savo meilę, gerumą ir yra pasiruošę būti šalia. Jie moko tave būti stpriu ir savimi pasitikinčiu žmogumi. Jų rankos visada atviros, nesvarbu, jei ką nors padarėte ne taip. Tai žmonės, kurie stengsis padėti visais įmanomais būdais. Jie besąlygiškai myli visus savo anūkus ir vaikus. Jie visada pasiruošę išklausyti ar ištiesti pagalbos ranką. Jie rodo pagarbą ir bando suprasti. Jie skiria visą savo meilę, atsidavimą ir dar daugiau, tai nesunku pastebėti. Seneliai, kokie puikūs nuostabių žmonių pavyzdžiai esate mums.

Dovana seneliams. Personalizuotas žurnalas. Dovana senelių gimimo dienos proga

__________

Anūkėlis…

Tu mūsų saulė, meilė ir širdis,
Plaki stipriai mūsų krūtinėj.
Tavo veidelis visad prieš akis,
Esi senelių laimė pirmutinė.
Kaip nemylėt, tavim nesigėrėt!
Juk tu mums savo meilę atiduodi.
Nuo pat pirmų – mažų dienelių,
Tu mūsų sielas džiugini, ir guodi.
Mažom rankelėm tu senelį glostai,
Močiutės kaklą vis apkabini.
Tu mūs Viltis, maža žvaigždelė, 
Dėkojam Dievui, kad Viliuk esi. 
Tu toks esi vienintelis pasauly,
Tavo širdelė veržiasi pas mus.
Mažyli, mes tavęs taip laukiam,
Vėl aplankyki savo senelius.

L. Stankevičienė

__________

Ačiū Jums, už visus dalykus, kuriuos dėl mūsų darote. Už Jūsų ausis, kurios mus išklauso, už rankas, kurios stipriai apkabina ir laiko, už meilę, kuri nesibaigia, ir už širdį, aukso vertės!

__________

Anūkų meilė savo seneliams yra ypatinga. Ji kupina pagarbos jų išminčiai ir pasiekimams... Dėkingumo už vertybes, kurias jie mums suteikė... Džiaugsmo girdint mūsų šeimos istorijas, kurias jie prisimena ir kuriomis noriai dalijasi.

__________

Linkime tau išmokti ne kuo daugiau padaryti, o kuo daugiau būti. Neprabėgti gyvenimo, bet kaip paukščiui į viską pažvelgti iš aukštai. Pamatyti ne sunkumus ir džiaugsmus, o visą visumą.

__________

Sūneli, 

Sulaukei 25-erių. Man buvo tiek pat, kai tu atkeliavai į šį pasaulį ir atnešei pilną glėbį meilės, džiaugsmo ir vilties! Linkiu, kad nenustotum mylėti gyvenimo ir mokėtum juo džiaugtis taip, kaip vaikai moka džiaugtis vaikystėje. Būk stiprus, ryžtingas ir mylimas.

__________

Dievas šiandien per krikštą prisilietė prie Tavo gyvenimo. Linkime augti jo išmintyje ir gyventi pagal Tau paruoštus planus. Tegul saugo Tave angelai ir tegul ši diena virsta vienu iš įsimintiniausių Tavo prisiminimų.

__________

Tikime, kad Dievas atsiuntė Tave į mūsų gyvenimą, kad turėtume dėl ko kovoti, kad parodytum, kokia tyra šiame pasaulyje yra meilė ir, kad suteiktum dar daugiau potyrių, vilties ir džiaugsmo. Tegul šią dieną Dievas suteikia Tau saulės spindulį, kuris Tave sušildytų, mėnulio spindesį, kuris Tave žavėtų bei angelo prieglobstį, kuriame visuomet būtum saugi.

__________

Labai didžiuojuosi tapęs Tavo krikštatėviu ir galėdamas šią ypatingą dieną būti čia su Tavimi ir Tavo šeima. Esi gražiausia mano kada nors matyta mergaitė, virtusi geriausia drauge nuo pirmųjų Tavo gyvenimo dienų! Norisi palinkėti įsimintinos vaikystės, gražių akimirkų bei laimės, lydinčios Tave per gyvenimą.

__________

Su tavimi mūsų namuose dvigubai daugiau džiaugsmo, juoko. Dvigubai daugiau pirmų kartų, potyrių, atradimų, laimėjimų ir kasdien didėjančios meilės. Mes augame ir mokomės kartu su Tavimi. Esi geriausia, kas mums nutiko gyvenime!

__________

Didžiausias džiaugsmas yra turėti šeimą, kuri yra atvira, palaikanti, rūpestinga, kurianti, aktyvi ir mylinti. Tai mums didžiausia dovana ir geriausias pavyzdys! Jūs tai darote drauge ir būdami kartu patiriate gyvenimą. Šios gausos nelaikote vien sau, o dalijatės su šeima ir artimaisiais. AČIŪ!

__________

20-tus metus džiugini savo šeimos narius. Kiek mažiau, tačiau taip pat prasmingai - draugus. Tavyje telpa tiek daug, jog norisi šiandien už tai Tau ir padėkoti! Ačiū! Už Tavo meilę, už atvirumą, už nuoširdumą ir didelę širdį, kuria su visais daliniesi! Džiaugiamės ir už akimirkas, kurias galime kurti kartu. Esi žmogus, kurį be galo branginame! 

__________

Esame dėkingi, kad pasirinkai mus tapti tavo tėvais ir linkime nugyventi gražiausią Tau skirtą gyvenimo pasaką. Tegul geriausios emocijos lydi ne tik šiandieną, tačiau ir kiekvieną dieną!

__________

Draugystė nėra kažkas, kas galėtų būti aprašyta popieriuje, nes kada nors ji galėtų išsitrinti. Negali ji būti ir išskaptuota ant uolos, nes ir uolos sudūleja. Tikra draugystė išsaugoma giliai širdyje, kur išlieka amžinai.  

__________

Linkiu Tau visų gyvenimo linksmybių ir malonumų, kuriuos tik šis gyvenimas suteiks. Tegul Tavo gyvenimas būna užpildytas, meile, supratingumu, laime ir džiaugsmu. Sveikinu!

Palikite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas.